• Naslovna
  • Sveučilište
  • Kultura
  • Sport
  • Znanost
  • Kolumne
  • Radio Sova
Nema rezultata
Pregled svih rezultata
  • Naslovna
  • Sveučilište
  • Kultura
  • Sport
  • Znanost
  • Kolumne
  • Radio Sova
Nema rezultata
Pregled svih rezultata
Kišobran
Nema rezultata
Pregled svih rezultata

STEP RI otvorio prijave za akceleracijski Bootcamp

Trodnevni online program razrađivanja poduzetničkih ideja iz područja turizma i ugostiteljstva

Mateja Badurina od Mateja Badurina
10. ožujka 2021.
u Sveučilište
STEP RI otvorio prijave za akceleracijski Bootcamp

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvara prijave na besplatan trodnevni program ubraznog razvoja i unapređenja poduzetničkih ideja iz područja turizma i ugostiteljstva. Najbolji timovi će dobiti mogućnost uključivanja u besplatni šestomjesečni program edukacija i mentoriranja RCK HUB Opatija.

Akceleracijski Bootcamp će krenuti u utorak, 30. ožujka u 17h, kad će sudionici započeti rad na svojim idejama uz vodstvo mentora. Rad na idejama podrazumijeva virtualna predavanja i mentoriranja. Teme koje će se pokrivati jesu definiranje problema i pronalaženje rješenja, definiranje konkurencije, resursa, aktivnosti te hodograma provedbe.

Događaj završava u četvrtak u 19h, a najbolji timovi će dobiti mogućnost sudjelovanja u RCK HUB-u. RCK HUB je besplatan šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji se odvija pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija i koji je namijenjen svima koji imaju ideju ili novu tehnologiju iz područja ugostiteljstva i turizma, koja je po nečemu posebna ili nova u odnosu na postojeća rješenja i koju žele plasirati na tržište.

Polaznici šestomjesečnog programa RCK HUB-a će dobiti edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina, individualno poslovno savjetovanje i podršku profesionalnih mentora iz područja marketinga, organizacije i upravljanja te digitalnih rješenja i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu. Najboljim timovima će se pružiti prilika za zaštitu žiga ili industrijskog dizajna, realizaciju prototipa kulinarsko-prehrambeno-ugostiteljskih proizvoda i izradu biotehnološke, kemijske ili organoleptičke analize proizvoda. Bootcamp će se odvijati putem digitalnih alata poput ZOOM-a i Conceptboarda. Moguća je prijava u timu ili individualno, neovisno o tome da li imate već razrađenu ideju ili ne.

Ukoliko se tim ili pojedinac prijavljuje s postojećom idejom, važno je da je ona usmjerena na rješavanje nekog problema iz domene turizma i ugostiteljstva. Prijave kreću 8. ožujka te traju do 22. ožujka, a više informacija o samom projektu i natječaju možete pronaći ovdje.

RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu uspostavlja se kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije. RCK će biti usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanje i usavršavanje temeljeno na radu te povezivanje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Ukupna vrijednost projekta RCK RECEPT iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 01.04.2020. do 01.12.2023. godine.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste nas kontaktirati na e-mail: rck@uniri.hr

Fotografija: Pixabay

Poveznice: akceleracijski BootcampnatejacanjeRCK HUBRegionalni centar konpetentnostiRKC RECEPTSTEPRIUgostiteljska škola Opatija

Vezani članci

Izabrano novo predsjedništvo SZSUR-a
Sveučilište

Izabrano novo predsjedništvo SZSUR-a

7. svibnja 2025.
Održana promocija knjige “Rušenje prepreka: stvaranje uključivih turističkih destinacija”
Sveučilište

Održana promocija knjige “Rušenje prepreka: stvaranje uključivih turističkih destinacija”

29. travnja 2025.
Međunarodni umjetničko-znanstveni skup „Društveno korisno učenje (DKU): Umjetnost i društvena povezanost“ 
Sveučilište

Međunarodni umjetničko-znanstveni skup „Društveno korisno učenje (DKU): Umjetnost i društvena povezanost“ 

28. travnja 2025.
Školarine rastu: Novi iznosi na Sveučilištu u Rijeci
Sveučilište

Školarine rastu: Novi iznosi na Sveučilištu u Rijeci

26. travnja 2025.
Ponovljeno glasanje na Senatu Sveučilišta u Rijeci bez ishoda
Sveučilište

Ponovljeno glasanje na Senatu Sveučilišta u Rijeci bez ishoda

25. travnja 2025.
O tome se ne priča, ili?
Sveučilište

O tome se ne priča, ili?

24. travnja 2025.
Slijedeći članak
Danko Ažić: “Ne dozvolimo strahu da nam kroji sudbinu.”

Danko Ažić: "Ne dozvolimo strahu da nam kroji sudbinu."

Trending

  • Zaštićene biljne vrste u Hrvatskoj

    Zaštićene biljne vrste u Hrvatskoj

    0 shares
    Podijeli 0 Tweet 0
  • VELIKA galerija fotografija Riječkog karnevala – grupa Kampus

    0 shares
    Podijeli 0 Tweet 0
  • UNIFEST 2025. – okupio više od 4200 mladih

    0 shares
    Podijeli 0 Tweet 0
  • Obilježeno srce – serija koju želite pogledati

    0 shares
    Podijeli 0 Tweet 0
  • Koja je razlika između Arktika i Antarktike?

    0 shares
    Podijeli 0 Tweet 0

Radio Sova realiziran uz pomoć

Kišobran

Arhiva

Kontakt

  • Impressum
  • Budi dio Kišobran tima
  • Ul. Radmile Matejčić 2
  • info@kisobran.uniri.hr

Linkovi

  • Sveučilište u Rijeci
  • SZSUR
  • Student servis
  • Studentski kulturni centar Rijeka
  • Prijava na portal

© Kišobran - studentska medijska platforma Sveučilišta u Rijeci.

  • Naslovna
  • Sveučilište
  • Kultura
  • Sport
  • Znanost
  • Kolumne
  • Radio Sova
  • Budi dio Kišobran tima
  • Impressum

© Kišobran - studentska medijska platforma Sveučilišta u Rijeci.

Dobro došli nazad!

Prijavite se na vaš račun

Zaboravljena lozinka?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Prijava
Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića. Privacy and Cookie Policy.